Sonos

Alle anmeldelser

Sonos

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Sonos

Sonos har altid været inspireret af at vide, at musik kan forbedre liv - det er det, de sigter efter at levere til deres kunder. De er også meget opmærksomme på, at deres produkter har en indvirkning på samfundet og miljøet. Deres tilgang til ansvarlighed er at levere de bedst mulige produkter med minimal miljøpåvirkning og maksimal fordel for samfundet.

De bestemmer deres prioriterede ansvarsspørgsmål, og hvordan de løser dem ved at søge feedback fra interessenter og førende brancheeksperter. De engagerer regelmæssigt lederskab om deres ansvarsudførelse og fremskridt og rapporterer mindst årligt til deres bestyrelse.

Sonos's produkter og erfaringer
Sonos bygger førsteklasses lydoplevelser. For os betyder premium også ansvarlig. De udvikler deres produkter og emballage for at minimere miljøpåvirkningen, og de respekterer og beskytter deres kunders privatliv.

Emballage
De arbejder på at imødekomme forventningerne fra informerede, miljøbevidste kunder med emballage, der leverer en premium unboxing-oplevelse på en bæredygtig måde. Deres nye designs bruger færre og bedre materialer uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Tomgang
De er fokuseret på at reducere vores højttaleres tomgangseffekt, som er den energi, der forbruges, når en højttaler er tilsluttet, men ikke i brug. De ser efter muligheder i deres hardware og software for at opnå reduktioner i tomgang på tværs af vores produktportefølje.

Privatliv
De respekterer deres kunders privatliv og bruger kun deres data til at forbedre deres lydoplevelse. Deres tilgang til privatliv er beskrevet i deres privatlivsprincipper nedenfor, som bygger på deres fortrolighedserklæring. Privatliv er et problem i konstant udvikling, som ikke kan løses alene. De er aktive medlemmer af International Association of Privacy Professionals, verdens største og mest omfattende globale informationsbeskyttelsesfællesskab.

Sonos glæder sig over og opfordrer til feedback om deres sikkerhedspraksis. Gennem deres Security Researcher Recognition-program genkender de personer, der har opdaget en sårbarhed på vores hjemmeside, tjenester, apps eller afspillere.

Sonos bruger data til at tjene vores lyttere. De sætter lytteren først og bruger data til at give utrolige lydoplevelser. Intet mere. Intet mindre. De giver meningsfulde valg, der er lette at forstå. De præsenterer tydeligt information for lytterne på det rigtige tidspunkt, så de kan træffe effektive valg.

 
Sonos samler kun det de har brug for.
De mener, at data forfalder og mister værdi over tid, så vi sletter dem, når de ikke længere er nyttige. De beskytter vores lytteres data, som om de var vores egne. De søger konstant at forbedre sikkerheden for lytterdata.

Sonos's forsyningskæde
Deres forsyningskæde er en del af, hvem de er. Den måde, de vælger deres leverandører på, og det forhold, de skaber med dem, afspejler deres sociale og miljømæssige principper. Deres leverandørpartnerskaber er baseret på gensidig forståelse af deres standarder, gennemsigtighed og en vilje til at forbedre. Dette omfatter beskyttelse og respekt for de arbejdere, der fremstiller vores produkter, og reduktion af miljøpåvirkningen fra produktfremstilling.

Tak fordi du læste om Sonos
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad ____ kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.