Swarovski

Alle anmeldelser

Swarovski

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Swarovski

Swarovski er et gammelt østrigsk smykkemærke grundlagt i 1895 af Daniel Swarovski. Brandet fokuserer på tre hovedområder:

Swarovski Crystals, som hovedsageligt producerer blyglas, smykker og tilbehør.
Swarovski Optik, som arbejder på optiskeinstrumenter som kikkerter, kikkerter, teleskoper mv.
Tyrolit, der fremstiller slibning, boring, savning og andre værktøjer og maskiner.
Swarovski Crystals er en vigtig del af den samlede Swarovski-forretning med over 3.000 butikker i over 170 lande rundt om i verden, 29.000 ansatte og et salg på ca. € 2,7 millioner i 2018.

I dag drives virksomheden af ​​Daniel Swarovskis femte generation af efterkommere, og de fortsætter med at fokusere på deres dekorative og raffinerede vintagestil.

Kvaliteten af ​​Swarovski smykker
Swarovski Crystals tilbyder smykker og dekorative krystaller i alle pris- og kvalitetsniveauer. Dette er en af ​​de mange grunde til, at mærket er så populært – det har noget for næsten alle.

Endnu vigtigere er, at hvert Swarovski-stykke giver fremragende værdi for pengene, både hvad angår dets skønhed og gnistre, såvel som dets holdbarhed. Fordi Swarovski skaber sine krystaller af en række forskellige materialer, herunder kvarts, sand, mineraler og bly, er de i stand til at opretholde en evig gnist og holdbarhed, som mange naturlige krystaller mangler.

Især blyindholdet overrasker mange mennesker – en gennemsnitlig Swarovski-krystal indeholder ~32 % bly. Blyet tjener ikke kun til at give krystallerne tiltrængt holdbarhed, men også til at maksimere krystallernes lysbrydning. I dag indeholder Swarovski-krystaller dog mindre end 0,009 procent bly, hvorfor de kan betragtes som blyfrie.

Pletter Swarovski-smykker?
Som alle naturlige krystaller er Swarovski-krystaller udsat for slitage. De skal beskyttes mod fysiske skader, bør ikke udsættes for for meget direkte sollys i længere tid ad gangen, og de skal rengøres omhyggeligt og ofte.

Dette er dog ikke noget ud over det sædvanlige, da enhver anden krystal også kræver ordentlig pleje. Det, der er lidt anderledes med Swarovski-krystaller, er deres kemiske belægning, som lettere kan anløbe end nogle naturlige krystaller, hvis de udsættes for for meget sved eller ofte sprøjtes med parfume eller vaskes med stærke rengøringsmidler. Det samme gælder for mange andre kosmetik og endda solcremer. Det er også tilrådeligt at holde Swarovski-krystaller væk fra klor, men vi går ud fra, at du alligevel ikke ville svømme med dine smykker.

Kan du gå i bad med Swarovski-smykker?
Kort sagt – det er ikke en god idé. I betragtning af ovenstående er det ikke tilrådeligt at sætte dine Swarovski-smykker i kontakt med sæber, shampoo og balsam i bruseren eller vaske det med klorvand.

Swarovski Zirconia vs. Swarovski Crystals
Hvis du har valgt Swarovski, kan du være usikker på, om du skal gå med de klassiske krystaller eller de cubic zirconia sten. Begge er et godt valg, men stadig ret forskellige. Her er en kort oversigt over, hvordan krystallerne og cubic zirconia sammenlignes:

Zirconia er hårdere end krystallerne
Swarovski Zirconia har en hårdhed på 8/10 på Mohs skalaen (diamanter har en hårdhed på 10/10), mens Swarovski krystaller ligger mellem 6 og 7 ud af 10. Det betyder, at krystallerne er mere modtagelige for ridser og kan blive noget over tid overskyet uden ordentlig pleje.

Swarovski vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.