Stylewe

Alle anmeldelser

Stylewe

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Stylewe

Stylewe er en onlineshopping platform for mode fra uafhængige modedesignere. Deres mission er at give deres kunder originale, højkvalitets og eksklusivemodeprodukter fra uafhængige designere.

Ved at arbejde med innovative uafhængige modedesignere fra hele verden og kombinere dette med deres højkvalitetsproduktion og digitale markedsføringsevner, vil de gøre modedesigneres drømme til virkelighed ved at tilbyde mode af høj kvalitet til kunder over hele verden.

Stylewe sigter mod at skabe ikke bare en online shoppingbutik, men et fællesskab, hvor både designere og kunder kan deltage. Fællesskabet vil give alle parter mulighed for at kommunikere, dele ideer og genkende hinanden. Det ville ikke kun give modedesignere øjeblikkelig feedback, når de lancerer nye koncepter eller produkter, men også give kunderne mulighed for at dele deres shoppingoplevelser og modedrømme.

Stylewe samler designere
Stylewe samler designere og mode fra mange forskellige stilarter. De håber, at hver af deres kunder vil finde deres egen unikke og eksklusive designermode hos Stylewe. De mener, at modetrends ikke bør kontrolleres af få, men af ​​kollektive handlinger fra alle designere og modeforbrugere. Deres mål hos Stylewe er at give designere mulighed for at stoppe med at gemme sig bag brandet og kommunikere proaktivt og direkte med deres kunder gennem hele modelivscyklussen.

Personlighed
Stylewe mener, at mode skal være personlig og mangfoldig. Modedesignere bør ikke udelukkende henvende sig til de rige og berømte. De er dedikerede til at gøre det muligt for talentfulde modedesignere at bygge deres egne brands og opnå deres drøm. Sammen med deres designere vil vi levere kvalitetsdesignermode til alle. Hos Stylewe mener de, at enhver kunde skal kunne nyde designere lige ved hånden.

Leveringstid
Stylewe's estimerede leveringsdatoer afhænger af flere faktorer, herunder destinationsadressen, de forsendelsesmuligheder, du vælger, og hvor hurtigt de kan samle og forberede dine varer til forsendelse. Du kan beregne den estimerede leveringstid ved at tage behandlingstiden for din ordre og tilføje leveringstiden baseret på den forsendelsesmetode, du vælger.

Hvis du for eksempel bestiller en bodycon-kjole, skal du bruge 3-5 hverdage til behandling og 10-15 hverdage til forsendelse, hvis du vælger standardforsendelse. Så du kan forvente at modtage kjolen inden for 13-20 hverdage. Vælger du ekspresforsendelse (5-10 hverdage), modtager du kjolen i løbet af 8-15 hverdage.
Brug venligst tabellen nedenfor til at vurdere, hvor lang tid det vil tage at modtage din ordre.

Annullering af ordre
Din ordre refunderes fuldt ud, hvis du annullerer den inden for 24 timer efter købet. Hvis du ønsker at annullere din ordre, bedes du indsende en hjælpebillet via Kontakt os. Ordrer, der annulleres efter 24 timer efter køb, men før afsendelse, vil være underlagt et annulleringsgebyr på 15 %. Stylewe accepterer IKKE en annulleringsanmodning, hvis ordren allerede er afsendt.

Returpolitik
Alle køb (undtagen badetøj, lingeri, trusser, tasker og tilbehør) kan returneres inden for 30 dage efter afsendelsesdatoen. Vare skal være ubrugte, ubeskadigede, i original emballage og sikre, at alle varer i pakken er intakte. Ellers er køberen ansvarlig for alle afgifter, og der vil ikke blive udstedt nogen tilbagebetaling.

Har du også handlet her før?
Fortæl om din erfaring idag, ved at skrive en anmeldelse.