Eliza Was Here

Alle anmeldelser

Eliza Was Here

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Eliza Was Here

Middelhavsområdet trækker generelt i rigtig mange danskere. Både om sommeren, hvor der er mere sol og højere temperaturer, end der er herhjemme, men også på de andre årstider, hvor Middelhavet er lunt og tiltrækkende. Samtidig er det maden, stemningen og det at kunne slappe af. Det er hovedformålet med de flestes rejser sydpå, men der skal også være plads til at opleve den lokale kolorit.

Om Eliza Was Here
Det ligger faktisk i navnet Eliza Was Here, for de ansatte besøger jævnligt alle de steder, du kan holde ferie, for at sikre sig, at det fortsat lever op til deres strenge krav. Så siger de uberørte perler, så ved de, at det passer, for de har tjekket stedet for nyligt selv. De kan også sikre et rejsemål, der er helt perfekt for børnefamilien, så alle får det meste ud af turen sydpå, og de har fundet alle de lokale spisesteder og madoplevelser til dig, så du er sikker på, at det, du får, er autentisk, godt og velsmagende. Men de er ikke tilfredse med det, de kender hos Eliza Was Here. De leder hele tiden efter nye oplevelser, de kan dele med dig og de andre kunder, og det har sit helt eget hjørne på deres hjemmeside.

Services hos Eliza Was Here
På Eliza Was Heres hjemmeside kan du lade dig inspirere til din næste rejse. Alle deres feriemål har gode beskrivelser, og du kan lære alt om et lokalområde, inden du bestiller og tager af sted. Du finder også nemt en rejse, der passer til dit prisleje, og du kan også få en afbestillingsrejse, hvis du er eventyrlysten og elsker at blive kastet ud i det, der er på lager. Det behøver desuden ikke at være tur på hotel, det er også ferieboliger, så du kan få noget mere privatliv, og så du kan nyde at handle lokalt og lave maden hjemme hver dag i ferien. Der er noget afslappet over den slags, som er så langt fra hverdagen.

Kundeservice og klager
Hos Eliza Was Here har de en app, du kan downloade. Så kan du holde dig opdateret, når du har brug for at kigge på ferie og planlægge din næste rejse. Du kan selvfølgelig også tilmelde dig nyhedsbrevet, så du kan blive opdateret løbende, når der sker noget nyt på feriefronten. Eller du kan gøre som så mange andre: Ringe eller sende en mail. Så kan du få svar hurtigt, uanset om det handler om klager eller forespørgsler. For hos Eliza Was Here vil de gerne have glade kunder, og det får man ved at have en god kundeservice og i deres tilfælde også gode feriedestinationer.

Anmeldelse af Eliza Was Here
Er Eliza Was Here et rejseselskab, du har erfaringer med, så kan du anmelde dem på denne hjemmeside. Her kan du fortælle, om det var den bedste ferie, om det hele levede op til dine forventninger, om du vil rejse med dette firma igen og meget mere. Og alle andre kan bruge din hjælp, når de skal bestille deres næste rejse.