DanskeAnmeldelser
  Firmaer (11)

  Overnatninger

  Hoteller er en jungle, hvad enten du booker for en weekend med familien, en bytur en romantisk ferie i en storby, din campingtur eller om du booker hele sommerferien, der findes et utal af muligheder i alle prisklasser. Der findes en række udbydere af hotel-ferie og her kan du læse hvilke du kan stole på, du kan finde anmeldelser fra andre rejsende, der kan hjælpe dig til at vælge den udbyder du får mest for dine penge hos, og den der tager de rejsende alvorligt og hjælper når noget går skævt. Find anmeldelser her på siden og skriv også dine egne, gode som mindre gode.

  Mere info om Overnatninger firmaer

  Hvert år er der et hav af rejsende, der oplevelser skuffelser med de overnatninger de har booket hos forskellige firmaer. Måske er campingpladsen rodet og uordentligt eller poolen slet ikke som lovet, måske var hygiejnen ikke som man kunne forvente eller hotellet levede slet ikke op til den standard du havde forventet. Der er mange faktorer, der spiller ind når du skal vælge din rejse og dine overnatninger, der kan være alle mulige ting fra kulturelle forskellige, sprog problemer, standard der ikke er som lovet eller måske giver reklamerne et helt forkert indtryk, eller billederne er taget for 15 år siden da poolen var ny og nu er den slidt og kedelig. Her på siden kan du finde de relevante firmaer, der udbyder denne slags rejser og du kan finde anmeldelser, der hjælper dig som pejlemærker at finde retning i alle de mange rejsetilbud. Skriv også anmeldelse når du selv har oplevelser fra rejser, hvad enten du havde en fantastisk ferie og alt var over forventning eller du er skuffet og havde en trist oplevelse, del den til glæde for andre, ligesom du kan have glæde af at læse andres oplevelser.

  Rigtig mange udbyder ferieboliger, huse, sommerhuse, lejligheder, hytter, campingvogne på pladser og så videre, måske leder du efter en ferie i Frankrig eller Spanien eller langs Italiens dejlige østkyst, måske har du drømt dig væk til den Vestjydsk hede og en dejlig sommerdag ved poolen i et pool hus. Men holder de alle hvad de lover og hvor skal du lede? Vi har samlet de rejsebureauer og de firmaer der kan hjælpe dig med rejser af denne art, og vi har brugere der anmelder virksomhederne så du ved, hvad du kan forvente, og planlægge din rejse udefra andres erfaringer, på den måde undgår du dyrt betalte erfaringer selv, og kan slappe af hele din ferie i stedet for at skulle rende rundt og få ordnet alverdens ting, der ikke fungerer i det hus du har lejet. Skriv også selv om dine oplevelser, del med andre så kan vi alle få glæde af hinandens oplevelser.